Login | Register
My pages Projects Community openCollabNet

Discussions > users > Re: TortoiseSVN Not Working

Project highlights: :. Download .: :. Support .: :. FAQ .: :. Translations .: :. Donate .: :. Report Bug .:

tortoisesvn
Discussion topic

Back to topic list

Re: TortoiseSVN Not Working

Author steveking
Full name Stefan Küng
Date 2009-01-16 08:41:47 PST
Message cpriest wrote:
> I recently upgraded to 64 bit Vista and installed the 64 bit version
> but it was't working properly with PhpED. They recommended I go back
> to 32 bit (1.5.6.14908) which I did.
>
> Everything was fine until this morning, now no icons are showing up
> and I can't get any shell menu to show.
>
> Is there a way to completely reset everything or otherwise diagnose
> why its not working?
>
> There was a Cleanup.exe on tigris's site somewhere that I tried after
> uninstalling and rebooting, after re-installing I have the same issue.

You have to install both the 32-bit and the x64 version of TSVN. The
explorer can only load the x64 dll, and PhpED is a 32-bit application
and therefore can only load the 32-bit dll.

Stefan

--
       ___
  oo // \\ "De Chelonian Mobile"
 (_,\/ \_/ \ TortoiseSVN
   \ \_/_\_/> The coolest Interface to (Sub)Version Control
   /_/ \_\ http://tortoisesvn.net
Attachments

« Previous message in topic | 2 of 2 | Next message in topic »

Messages

Show all messages in topic

TortoiseSVN Not Working cpriest <cpriest at warpmail dot net> cpriest <cpriest at warpmail dot net> 2009-01-16 08:23:31 PST
     Re: TortoiseSVN Not Working steveking Stefan Küng 2009-01-16 08:41:47 PST
Messages per page: