Login | Register
My pages Projects Community openCollabNet

Discussions > users > Missing files after doing updates: is it a bug?

Project highlights: :. Download .: :. Support .: :. FAQ .: :. Translations .: :. Donate .: :. Report Bug .:

tortoisesvn
Discussion topic

Back to topic list

Missing files after doing updates: is it a bug?

Author pcdinh <pcdinh at gmail dot com>
Full name pcdinh <pcdinh at gmail dot com>
Date 2009-08-02 21:23:59 PDT
Message I encountered this several times (more than ten): some committed files
do not appear in my working copy after doing updates although updating
progress window show that files are downloaded and no error happens.

It happens when I do updates from a remote server like my company
Subversion repositories (Subversion 1.5) and Google Code. It does not
happen when I do updates from a local server (LAN)

Screen shot: http://www.flickr.co​m/photos/pcdinh/3784​047888/sizes/o/

Is it a bug or am I missing something?


System Information
----------------------------
Windows XP SP2
TortoiseSVN 1.6.2, Build 16344 - 32 Bit , 2009/05/09 13:46:29
Subversion 1.6.2,
apr 1.3.3
apr-utils 1.3.4
neon 0.28.4
OpenSSL 0.9.8k 25 Mar 2009
zlib 1.2.3

« Previous message in topic | 1 of 3 | Next message in topic »

Messages

Show all messages in topic

Missing files after doing updates: is it a bug? pcdinh <pcdinh at gmail dot com> pcdinh <pcdinh at gmail dot com> 2009-08-02 21:23:59 PDT
     Re: Missing files after doing updates: is it a bug? simonlarge Simon Large 2009-08-03 05:55:11 PDT
         Re: Missing files after doing updates: is it a bug? pcdinh <pcdinh at gmail dot com> pcdinh <pcdinh at gmail dot com> 2009-08-03 23:37:43 PDT
Messages per page: