Login | Register
My pages Projects Community openCollabNet

Discussions > users > Getting SSL handshake failed since installing tortoise 1.6.7

Project highlights: :. Download .: :. Support .: :. FAQ .: :. Translations .: :. Donate .: :. Report Bug .:

tortoisesvn
Discussion topic

Back to topic list

Getting SSL handshake failed since installing tortoise 1.6.7

Author Nicolas Ferrandini <nicolas_ferrandini at hotmail dot com>
Full name Nicolas Ferrandini <nicolas_ferrandini at hotmail dot com>
Date 2010-01-27 03:33:38 PST
Message Hi,

I've been installing tortoise 1.6.7 this morning and get this error on
each operation:

OPTIONS of 'https://xxx.xxx.xxx.​xxx/svn/KP/trunk': SSL handshake
failed: SSL
error: block type is not 01 (https://xxx.xxx.xxx.xxx)

Tested back with release 1.6.6 and all is working fine.

Any suggestions to fix this error ??

Regards,
Nicolas

« Previous message in topic | 1 of 8 | Next message in topic »

Messages

Show all messages in topic

Getting SSL handshake failed since installing tortoise 1.6.7 Nicolas Ferrandini <nicolas_ferrandini at hotmail dot com> Nicolas Ferrandini <nicolas_ferrandini at hotmail dot com> 2010-01-27 03:33:38 PST
     Re: Getting SSL handshake failed since installing tortoise 1.6.7 steveking Stefan K√ľng 2010-01-27 10:03:07 PST
         Re: Getting SSL handshake failed since installing tortoise 1.6.7 Nicolas Ferrandini <nicolas_ferrandini at hotmail dot com> Nicolas Ferrandini <nicolas_ferrandini at hotmail dot com> 2010-01-28 01:23:46 PST
             Re: Getting SSL handshake failed since installing tortoise 1.6.7 Chris Curvey <ccurvey at gmail dot com> Chris Curvey <ccurvey at gmail dot com> 2010-02-03 15:09:20 PST
                 Re: Getting SSL handshake failed since installing tortoise 1.6.7 Chris Curvey <ccurvey at gmail dot com> Chris Curvey <ccurvey at gmail dot com> 2010-02-05 09:02:46 PST
                     Re: Getting SSL handshake failed since installing tortoise 1.6.7 levyam Andy Levy 2010-02-05 09:25:32 PST
                     RE: Getting SSL handshake failed since installing tortoise 1.6.7 "Wayne" <wayne at zk dot com> "Wayne" <wayne at zk dot com> 2010-02-05 10:16:55 PST
                     Re: Getting SSL handshake failed since installing tortoise 1.6.7 simonlarge Simon Large 2010-02-06 02:54:33 PST
Messages per page: