Login | Register
My pages Projects Community openCollabNet

Discussions > users > Cannot get revison graph

Project highlights: :. Download .: :. Support .: :. FAQ .: :. Translations .: :. Donate .: :. Report Bug .:

tortoisesvn
Discussion topic

Back to topic list

Cannot get revison graph

Author kovesp
Full name Peter Koves
Date 2011-05-01 09:55:56 PDT
Message Context: I was using TSVN to connect to a local repository over HTTP. I just switched to having the repository on a Synology NAS, again via HTTP. User authentication is enabled (seems required in order to use locks). Everything is working fine as before except I cannot get a revision graph.

When I try, the "Want to go offline?" dialog is displayed. When I cancel that I get an error dialog with the text "REPORT of '/svn/Sparx/!svn/bc/285':200 OK (http://my.server.org:443)". [ The http: protocol is correct despite the fact that I am using it over port 443 ].

The version controlled file itself is called 'Misc Models.xml' and is at the top level of the working copy which corresponds to the trunk in the repository.

On the NAS ... (these arethe latest version available for the device)
The svn version is:
svn, version 1.6.15 (r1038135)
   compiled Nov 25 2010, 23:41:30
The apache version is: 2.2.17-1

On the client the TSVN version is
TortoiseSVN 1.6.15, Build 21042 - 64 Bit , 2011/03/23 18:57:14
Subversion 1.6.16,

Am I doing something wrong? Can this be fixed?

« Previous message in topic | 1 of 4 | Next message in topic »

Messages

Show all messages in topic

Cannot get revison graph kovesp Peter Koves 2011-05-01 09:55:56 PDT
     Re: Cannot get revison graph steveking Stefan Küng 2011-05-02 10:16:24 PDT
         RE: Re: Cannot get revison graph kovesp Peter Koves 2011-05-02 18:31:13 PDT
             Re: Cannot get revison graph steveking Stefan Küng 2011-05-04 12:29:58 PDT
Messages per page: