Login | Register
My pages Projects Community openCollabNet

Discussions > users > Re: Strange issue with 1.6.15

Project highlights: :. Download .: :. Support .: :. FAQ .: :. Translations .: :. Donate .: :. Report Bug .:

tortoisesvn
Discussion topic

Back to topic list

Re: Strange issue with 1.6.15

Author Dominic Amann <damann at sensoft dot ca>
Full name Dominic Amann <damann at sensoft dot ca>
Date 2011-05-06 11:38:17 PDT
Message On 06/05/2011 11:49 AM, Stefan Küng wrote:
> On 05.05.2011 22:39, Dominic Amann wrote:
>> On 05/05/2011 4:01 PM, Stefan Küng wrote:
>>> Something is not right here: that issue was fixed with 1.6.15 and was
>>> present in 1.6.14. Please make sure you don't confuse the versions.
>>>
>>> Stefan
>>>
>> I can confirm that I now have 1.6.14.21012 64 bit installed, and I am
>> not experiencing the problem.
>>
>> I was experiencing the problem this morning, until I uninstalled the
>> version I was using, which I have always kept religiously up-to-date
>> with the suggestions that Tortoise pops up. I did check the version I
>> had, and I believe that it was in fact 1.6.15.21042. Both my colleagues
>> are running 1.6.14 as well, without the problem. I am the "guinea pig"
>> at our operation. For more information, I am also running IVTortoise -
>> this may (or may not) be an interaction problem.
> We had some problems reported here that turned out to be issues with
> some proxies caching the wrong files. Check the version in the TSVN
> about dialog - the user who reported similar issues before had the
> correct msi filename, but it contained the wrong version due to his
> proxy caching messed up. He 'solved' the problem by using an anonymous
> proxy and downloading the file again.
>
> Stefan

The 1.6.15 version msi which I had installed previously when the problem
was experienced has the revision number:
{F301F842-B40C-43E9-​A139-4651FA3E2FD1} if that means anything to you.

Below is the version information for what is working now (without the
debugger - exception problem, on three computers actively used):

TortoiseSVN 1.6.14, Build 21012 - 64 Bit , 2011/03/18 16:33:54
Subversion 1.6.16,
apr 1.3.8
apr-utils 1.3.9
neon 0.29.5
OpenSSL 1.0.0d 8 Feb 2011
zlib 1.2.5



If the information is still required, I can re-install the broken
version and get its version information from the dialog box for you.

« Previous message in topic | 5 of 5 | Next message in topic »

Messages

Show all messages in topic

Strange issue with 1.6.15 Dominic Amann <damann at sensoft dot ca> Dominic Amann <damann at sensoft dot ca> 2011-05-05 06:04:35 PDT
     Re: Strange issue with 1.6.15 steveking Stefan Küng 2011-05-05 13:01:40 PDT
         Re: Strange issue with 1.6.15 Dominic Amann <damann at sensoft dot ca> Dominic Amann <damann at sensoft dot ca> 2011-05-05 13:39:04 PDT
             Re: Strange issue with 1.6.15 steveking Stefan Küng 2011-05-06 08:50:07 PDT
                 Re: Strange issue with 1.6.15 Dominic Amann <damann at sensoft dot ca> Dominic Amann <damann at sensoft dot ca> 2011-05-06 11:38:17 PDT
Messages per page: