Login | Register
My pages Projects Community openCollabNet

Discussions > users > Version 1.7.3.22386-x64 slow when browsing, hangs

Project highlights: :. Download .: :. Support .: :. FAQ .: :. Translations .: :. Donate .: :. Report Bug .:

tortoisesvn
Discussion topic

Back to topic list

Version 1.7.3.22386-x64 slow when browsing, hangs

Author NA <nabeel dot azar at gmail dot com>
Full name NA <nabeel dot azar at gmail dot com>
Date 2012-01-03 23:32:26 PST
Message Hi,

I just upgraded to version 1.7.3.22386-x64. I've been using Tortoise
SVN for a while before this upgrade to work with the WordPress
repository.

When I tried to browse the repository after installing the upgrade, I
couldn't do it. Right-clicking Tortsoise SVN --> Repo Browser and
selecting the url (http://plugins.svn.w​ordpress.org/my-plug​in-here)
brought up the repo browser window with the message "Please wait while
the repository is initializing". That message has been up there for
maybe 10 minutes now. The previous release was relatively quick, and
would show the list of folders within ~10-20 seconds.

The folder I'm trying to browse has 6 folders inside it and no
files.

Can anyone offer advice on what to do to troubleshoot this?

« Previous message in topic | 1 of 5 | Next message in topic »

Messages

Show all messages in topic

Version 1.7.3.22386-x64 slow when browsing, hangs NA <nabeel dot azar at gmail dot com> NA <nabeel dot azar at gmail dot com> 2012-01-03 23:32:26 PST
     Re: Version 1.7.3.22386-x64 slow when browsing, hangs simonlarge Simon Large 2012-01-04 03:16:40 PST
         Re: Version 1.7.3.22386-x64 slow when browsing, hangs NA <nabeel dot azar at gmail dot com> NA <nabeel dot azar at gmail dot com> 2012-01-04 07:06:54 PST
             Re: Version 1.7.3.22386-x64 slow when browsing, hangs simonlarge Simon Large 2012-01-04 09:09:05 PST
                 Re: Version 1.7.3.22386-x64 slow when browsing, hangs steveking Stefan K√ľng 2012-01-04 13:11:42 PST
Messages per page: