Login | Register
My pages Projects Community openCollabNet

Discussions > users > Re: Repository Browser not working

Project highlights: :. Download .: :. Support .: :. FAQ .: :. Translations .: :. Donate .: :. Report Bug .:

tortoisesvn
Discussion topic

Back to topic list

Re: Repository Browser not working

Author Dave Huang <khym at azeotrope dot org>
Full name Dave Huang <khym at azeotrope dot org>
Date 2012-01-05 16:54:54 PST
Message On 1/5/2012 6:43 PM, Dave Huang wrote:
> I ran Wireshark to watch the network traffic, and it took 230
> seconds for the wordpress.org server to fulfill the following
> request:

Also, it's not TSVN-specific, or 1.7.x-specific... using the svn
command-line client version 1.6.16 (r1073529), "svn ls -v
http://plugins.svn.w​ordpress.org" also takes a very long time. However,
"svn ls http://plugins.svn.w​ordpress.org" is fast. Perhaps the issue is
related to the huge number of directories under
http://plugins.svn.w​ordpress.org.

That said, it does seem like the TSVN Repo Browser shouldn't need to
query the repo root if it's asked to browse a subdirectory. This does
seem like new behavior in TSVN 1.7.x--I seem to recall that in prior
versions, only the portions of the repo that are being displayed would
be queried--e.g., if you browsed
http://plugins.svn.w​ordpress.org/mailpre​ss, the tree on the left would
show mailpress as the only folder under the root. You would have to
navigate up one level for it to query the root and show all the folders.

« Previous message in topic | 20 of 23 | Next message in topic »

Messages

Show all messages in topic

Repository Browser not working macmiller <turboblast88-1 at yahoo dot com> macmiller <turboblast88-1 at yahoo dot com> 2011-10-30 08:24:11 PDT
     Re: Repository Browser not working macmiller <turboblast88-1 at yahoo dot com> macmiller <turboblast88-1 at yahoo dot com> 2011-10-30 08:33:00 PDT
     RE: Repository Browser not working miqrogroove Robert Chapin 2012-01-05 12:31:38 PST
         Re: Repository Browser not working steveking Stefan Küng 2012-01-05 12:33:51 PST
             RE: Re: Repository Browser not working miqrogroove Robert Chapin 2012-01-05 14:51:22 PST
                 Re: Repository Browser not working Stefan Pendl <stefan dot pendl dot 71 at gmail dot com> Stefan Pendl <stefan dot pendl dot 71 at gmail dot com> 2012-01-05 14:54:16 PST
                     RE: Re: Repository Browser not working miqrogroove Robert Chapin 2012-01-05 16:21:49 PST
                         Re: Repository Browser not working Stefan Pendl <stefan dot pendl dot 71 at gmail dot com> Stefan Pendl <stefan dot pendl dot 71 at gmail dot com> 2012-01-05 16:29:28 PST
                             RE: Re: Repository Browser not working miqrogroove Robert Chapin 2012-01-14 12:57:45 PST
                                 Re: Repository Browser not working steveking Stefan Küng 2012-01-14 13:12:32 PST
                                     RE: Re: Repository Browser not working miqrogroove Robert Chapin 2012-01-16 02:17:32 PST
                                         Re: Repository Browser not working leak Kurt Pruenner 2012-01-16 02:43:43 PST
                                             Re: Repository Browser not working Dave Huang <khym at azeotrope dot org> Dave Huang <khym at azeotrope dot org> 2012-01-16 07:47:33 PST
                                                 Re: Repository Browser not working steveking Stefan Küng 2012-01-16 07:55:31 PST
                                                     RE: Re: Repository Browser not working miqrogroove Robert Chapin 2012-01-21 11:54:58 PST
                                                         Re: Repository Browser not working steveking Stefan Küng 2012-01-21 12:02:48 PST
                                         Re: Re: Repository Browser not working simonlarge Simon Large 2012-01-16 04:41:09 PST
                                 Re: Re: Repository Browser not working simonlarge Simon Large 2012-01-14 14:46:16 PST
         Re: Repository Browser not working Dave Huang <khym at azeotrope dot org> Dave Huang <khym at azeotrope dot org> 2012-01-05 16:43:49 PST
             Re: Repository Browser not working Dave Huang <khym at azeotrope dot org> Dave Huang <khym at azeotrope dot org> 2012-01-05 16:54:54 PST
                 RE: Re: Repository Browser not working miqrogroove Robert Chapin 2012-01-05 17:32:30 PST
                     Re: Re: Repository Browser not working simonlarge Simon Large 2012-01-06 01:06:09 PST
                         RE: Re: Re: Repository Browser not working miqrogroove Robert Chapin 2012-01-06 08:46:10 PST
Messages per page: