Login | Register
My pages Projects Community openCollabNet

Discussions > users > RE: "Copy to" bug in Tortoise 1.5.6

Project highlights: :. Download .: :. Support .: :. FAQ .: :. Translations .: :. Donate .: :. Report Bug .:

tortoisesvn
Discussion topic

Hide all messages in topic

All messages in topic

Re: "Copy to" bug in Tortoise 1.5.6

Author steveking
Full name Stefan Küng
Date 2009-01-23 11:08:53 PST
Message George Stein wrote:
> Hi Stefan,
>
> Stefan Küng wrote:
>> Sorry, but I get a somewhat allergic reaction to "ASAP"...
> That's OK!
>
> But I was asking a bit earlier in the thread in a hopefully friendly manner.
> If not my apologize.
>
> So for all non ASAP people: could you please rethink about releasing a
> 1.5.7?

Maybe this weekend. But don't get your hopes up - I'm currently very
busy with another project...

Stefan

--
       ___
  oo // \\ "De Chelonian Mobile"
 (_,\/ \_/ \ TortoiseSVN
   \ \_/_\_/> The coolest Interface to (Sub)Version Control
   /_/ \_\ http://tortoisesvn.net
Attachments

Re: "Copy to" bug in Tortoise 1.5.6

Author georgestein
Full name GeorgeStein
Date 2009-01-22 02:37:39 PST
Message Hi Stefan,

Stefan Küng wrote:
> Sorry, but I get a somewhat allergic reaction to "ASAP"...
That's OK!

But I was asking a bit earlier in the thread in a hopefully friendly manner.
If not my apologize.

So for all non ASAP people: could you please rethink about releasing a
1.5.7?

Thanks
George

--
View this message in context: http://www.nabble.co​m/%22Copy-to%22-bug-​in-Tortoise-1.5.6-tp​21429918p21601637.ht​ml
Sent from the tortoisesvn - users mailing list archive at Nabble.com.

Re: "Copy to" bug in Tortoise 1.5.6

Author steveking
Full name Stefan Küng
Date 2009-01-21 08:47:48 PST
Message Sam H wrote:
> Confirming this bug. For me, any time I use "Copy to..", I get a
> "File already exists" error, even though the destination does not
> exist. I get this error no matter what.. it is 100% absolutely a
> client side bug.

This thread is about "copy to..." creating bogus dirs.
http://tortoisesvn.t​igris.org/ds/viewMes​sage.do?dsForumId=40​61&dsMessageId=1​021088

If you get an error, provide details.

> I too hope this is fixed ASAP and a 1.5.7 version is released, as we
> depend on this functionality at our job and for the time being, we
> have to do an export/import as a workaround.

ASAP? --> DIY!

Here's the code:
http://tortoisesvn.t​igris.org/svn/tortoi​sesvn/branches/1.5.x​


Sorry, but I get a somewhat allergic reaction to "ASAP"...

Stefan

--
       ___
  oo // \\ "De Chelonian Mobile"
 (_,\/ \_/ \ TortoiseSVN
   \ \_/_\_/> The coolest Interface to (Sub)Version Control
   /_/ \_\ http://tortoisesvn.net
Attachments

Re: "Copy to" bug in Tortoise 1.5.6

Author Sam H <samh1974 at gmail dot com>
Full name Sam H <samh1974 at gmail dot com>
Date 2009-01-21 08:38:28 PST
Message Confirming this bug. For me, any time I use "Copy to..", I get a
"File already exists" error, even though the destination does not
exist. I get this error no matter what.. it is 100% absolutely a
client side bug.

I too hope this is fixed ASAP and a 1.5.7 version is released, as we
depend on this functionality at our job and for the time being, we
have to do an export/import as a workaround.

Re: "Copy to" bug in Tortoise 1.5.6

Author georgestein
Full name GeorgeStein
Date 2009-01-21 05:17:45 PST
Message Hi Stefan,

Stefan Küng wrote:
> It's fixed on trunk, but not merged back to the 1.5.x branch.
> I'm not sure if there actually will be a 1.5.7 release since version 1.6
> is not too far away anymore.

Would you mind to exceptionally release a 1.5.7, please?

1.5.5 is not an option because of the changed svn:mergeinfo behavior on
move/rename. And neither 1.6 because we are still in progress switching from
1.4 to 1.5. But the "Copy to" is a frequently used feature in our company.

Thanks in advance
George (on behalf of vector-informatik.de)
--
View this message in context: http://www.nabble.co​m/%22Copy-to%22-bug-​in-Tortoise-1.5.6-tp​21429918p21582966.ht​ml
Sent from the tortoisesvn - users mailing list archive at Nabble.com.

Re: "Copy to" bug in Tortoise 1.5.6

Author steveking
Full name Stefan Küng
Date 2009-01-20 08:38:56 PST
Message golan davidovits wrote:
> Hi,
>
> I just wanted to confirm if this issue is recognized as a bug.
> It happens in 1.5.5 but not in 1.5.6
> (I didn't see reference to it in trunk change log for 1.5.7)

It's fixed on trunk, but not merged back to the 1.5.x branch.
I'm not sure if there actually will be a 1.5.7 release since version 1.6
is not too far away anymore.

Stefan

--
       ___
  oo // \\ "De Chelonian Mobile"
 (_,\/ \_/ \ TortoiseSVN
   \ \_/_\_/> The coolest Interface to (Sub)Version Control
   /_/ \_\ http://tortoisesvn.net
Attachments

Re: "Copy to" bug in Tortoise 1.5.6

Author golan davidovits <golandav at yahoo dot com>
Full name golan davidovits <golandav at yahoo dot com>
Date 2009-01-20 07:58:06 PST
Message Hi,

I just wanted to confirm if this issue is recognized as a bug.
It happens in 1.5.5 but not in 1.5.6
(I didn't see reference to it in trunk change log for 1.5.7)

Thanks,
Golan



----- Original Message ----
From: golan davidovits <golandav at yahoo dot com>
To: users at tortoisesvn dot tigris dot org
Sent: Tuesday, January 13, 2009 7:54:13 AM
Subject: "Copy to" bug in Tortoise 1.5.6

Hi,

I saw some threads about "Copy to" bug in Tortoise 1.5.6 with diff descriptions.
Here is what i see:

If i use "copy to" from repo browser to copy Trunk to \branches\b_name all works well.
But if i copy \branches\b_name to \branches\b_name2 i get \branches\b_name2\b_name2
and the last b_name2 is an empty folder.

This copy works fine if i do it in 2 alternative methods:

1. Drag and drop with rename
2. Create branch from show log

Thanks,
Golan

--------------------​--------------------​--------------
http://tortoisesvn.t​igris.org/ds/viewMes​sage.do?dsForumId=40​61&dsMessageId=1​021088

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe@t​ortoisesvn.tigris.or​g].

Re: "Copy to" bug in Tortoise 1.5.6

Author golan davidovits <golandav at yahoo dot com>
Full name golan davidovits <golandav at yahoo dot com>
Date 2009-01-20 07:01:45 PST
Message Hi,

I just wanted to check if this issue is recognized as a bug.
It happens in 1.5.6 but not in 1.5.5.
(I don't see reference to this issue in the 1.5.7 change log)

Thanks,
Golan



----- Original Message ----
From: golan davidovits <golandav at yahoo dot com>
To: users at tortoisesvn dot tigris dot org
Sent: Tuesday, January 13, 2009 7:54:13 AM
Subject: "Copy to" bug in Tortoise 1.5.6

Hi,

I saw some threads about "Copy to" bug in Tortoise 1.5.6 with diff descriptions.
Here is what i see:

If i use "copy to" from repo browser to copy Trunk to \branches\b_name all works well.
But if i copy \branches\b_name to \branches\b_name2 i get \branches\b_name2\b_name2
and the last b_name2 is an empty folder.

This copy works fine if i do it in 2 alternative methods:

1. Drag and drop with rename
2. Create branch from show log

Thanks,
Golan

--------------------​--------------------​--------------
http://tortoisesvn.t​igris.org/ds/viewMes​sage.do?dsForumId=40​61&dsMessageId=1​021088

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe@t​ortoisesvn.tigris.or​g].

RE: "Copy to" bug in Tortoise 1.5.6

Author arosenschein at gmail dot com
Full name arosenschein at gmail dot com
Date 2009-01-14 03:09:36 PST
Message I can verify this - I'm pretty sure this started happening in 1.5.6 or one of the latest releases.

To reproduce:
In the repo browser, copy /wa/branches/branch-1.15 to /wa/branches/branch-1.15-32.3 (using "Copy To...").
Note that instead of creating /wa/branches/branch-1.15-32.3 as an add-with-history, it creates /wa/branches/branch-​1.15-32.3/branch-1.1​5-32.3 as an empty folder.

Thanks,
-- Avi

"Copy to" bug in Tortoise 1.5.6

Author golan davidovits <golandav at yahoo dot com>
Full name golan davidovits <golandav at yahoo dot com>
Date 2009-01-12 21:54:18 PST
Message Hi,

I saw some threads about "Copy to" bug in Tortoise 1.5.6 with diff descriptions.
Here is what i see:

If i use "copy to" from repo browser to copy Trunk to \branches\b_name all works well.
But if i copy \branches\b_name to \branches\b_name2 i get \branches\b_name2\b_name2
and the last b_name2 is an empty folder.

This copy works fine if i do it in 2 alternative methods:

1. Drag and drop with rename
2. Create branch from show log

Thanks,
Golan
Messages per page: