Login | Register
My pages Projects Community openCollabNet

Discussions > users > RE: Re: TortoiseSVN commands doesn

Project highlights: :. Download .: :. Support .: :. FAQ .: :. Translations .: :. Donate .: :. Report Bug .:

tortoisesvn
Discussion topic

Hide all messages in topic

All messages in topic

Re: TortoiseSVN commands doesn't run

Author olegon
Full name Oleg
Date 2011-05-18 21:13:21 PDT
Message The problem was in conflict with SoftTree SQL Assistant. If you close SQL
Assistant all is OK.
Attachments

Re: TortoiseSVN commands doesn't run

Author olegon
Full name Oleg
Date 2011-05-12 00:08:57 PDT
Message Mike Dixon:
> On 3/28/2011 1:31 AM, Oleg B. wrote:
> > On my computer I have Delphi XE installed. On the another computer
> > without Delphi XE TortoiseSVN works fine. I tried to uninstall Delphi XE
> > and reinstall TortoiseSVN but it doesn't help.
>
> Delphi XE comes with a plugin for Subversion integration that runs on
> top of svn command-line binaries - one of CollabNet's builds I believe.
> My guess is that you're using a different version of TSVN than those
> binaries, and that's breaking your working copies somehow.
>
> Delphi puts those binaries under your Delphi installation folder, in
> bin\subversion. Maintaining them at the same version of svn as your
> current TSVN install is left as an exercise to the reader...
>

The versions are same.
If the problem was in it, it would not work at all. Once out of ten
succeeds. I don't know how catch or find the reason of error.
Attachments

Re: TortoiseSVN commands doesn't run

Author mikedixon
Full name Mike Dixon
Date 2011-04-13 14:56:47 PDT
Message On 3/28/2011 1:31 AM, Oleg B. wrote:
> On my computer I have Delphi XE installed. On the another computer
> without Delphi XE TortoiseSVN works fine. I tried to uninstall Delphi XE
> and reinstall TortoiseSVN but it doesn't help.

Delphi XE comes with a plugin for Subversion integration that runs on
top of svn command-line binaries - one of CollabNet's builds I believe.
My guess is that you're using a different version of TSVN than those
binaries, and that's breaking your working copies somehow.

Delphi puts those binaries under your Delphi installation folder, in
bin\subversion. Maintaining them at the same version of svn as your
current TSVN install is left as an exercise to the reader...

-Mike

RE: Re: TortoiseSVN commands doesn

Author akozlov
Full name Andrey Kozlov
Date 2011-04-11 02:28:45 PDT
Message I've had such problem. I've solved it only by Windows reinstallation :((

RE: Re: TortoiseSVN commands doesn

Author akozlov
Full name Andrey Kozlov
Date 2011-04-11 02:28:44 PDT
Message I've had such problem. I've solved it only by Windows reinstallation :((

RE: Re: TortoiseSVN commands doesn

Author olegon
Full name Oleg
Date 2011-03-30 00:16:46 PDT
Message > Configure your virus scanner to leave the tortoiseproc process alone.
>

I removed the antivirus. It didn't help.

Re: TortoiseSVN commands doesn't run

Author "Oleg B dot " <o dot borodkin at gmail dot com>
Full name "Oleg B dot " <o dot borodkin at gmail dot com>
Date 2011-03-29 00:29:57 PDT
Message > Configure your virus scanner to leave the tortoiseproc process alone.

I removed the antivirus. It didn't help.
Attachments

Re: TortoiseSVN commands doesn't run

Author steveking
Full name Stefan Küng
Date 2011-03-28 07:46:22 PDT
Message On Mon, Mar 28, 2011 at 10:34, Oleg B. <o dot borodkin at gmail dot com> wrote:
> Sorry, I forgot:
> Windows 7 32bit
> TortoiseSVN 1.6.15, Build 21041 - 32 Bit
>
> --
> WBR, Oleg B.
>
>
> 2011/3/28 Oleg B. <o dot borodkin at gmail dot com>
>>
>> Hello!
>> I have a problem. When I select one of the TortoiseSVN commands it doesn't
>> run, but TortoiseProc.exe appears in processes. But if I try to select
>> command again then it's works. Sometimes it is working immediately after
>> select, sometimes is's working with the 5, 10 attempt - with 5, 10
>> TortoiseProc.exe in processes. This is problem with any commands (check out,
>> repo-browser).
>> On my computer I have Delphi XE installed. On the another computer without
>> Delphi XE TortoiseSVN works fine. I tried to uninstall Delphi XE and
>> reinstall TortoiseSVN but it doesn't help.
>> Do you have a idea how to catch and fix the problem?

Configure your virus scanner to leave the tortoiseproc process alone.

Stefan


--
       ___
  oo  // \\      "De Chelonian Mobile"
 (_,\/ \_/ \     TortoiseSVN
   \ \_/_\_/>    The coolest Interface to (Sub)Version Control
   /_/   \_\     http://tortoisesvn.net

Re: TortoiseSVN commands doesn't run

Author "Oleg B dot " <o dot borodkin at gmail dot com>
Full name "Oleg B dot " <o dot borodkin at gmail dot com>
Date 2011-03-28 01:34:51 PDT
Message Sorry, I forgot:
Windows 7 32bit
TortoiseSVN 1.6.15, Build 21041 - 32 Bit


--
WBR, Oleg B.


2011/3/28 Oleg B. <o dot borodkin at gmail dot com>

> Hello!
>
> I have a problem. When I select one of the TortoiseSVN commands it doesn't
> run, but TortoiseProc.exe appears in processes. But if I try to select
> command again then it's works. Sometimes it is working immediately after
> select, sometimes is's working with the 5, 10 attempt - with 5, 10
> TortoiseProc.exe in processes. This is problem with any commands (check out,
> repo-browser).
> On my computer I have Delphi XE installed. On the another computer without
> Delphi XE TortoiseSVN works fine. I tried to uninstall Delphi XE and
> reinstall TortoiseSVN but it doesn't help.
>
> Do you have a idea how to catch and fix the problem?
>
> Thanks.
>
> --
> WBR, Oleg B.
>
Attachments

TortoiseSVN commands doesn't run

Author "Oleg B dot " <o dot borodkin at gmail dot com>
Full name "Oleg B dot " <o dot borodkin at gmail dot com>
Date 2011-03-28 01:31:58 PDT
Message Hello!

I have a problem. When I select one of the TortoiseSVN commands it doesn't
run, but TortoiseProc.exe appears in processes. But if I try to select
command again then it's works. Sometimes it is working immediately after
select, sometimes is's working with the 5, 10 attempt - with 5, 10
TortoiseProc.exe in processes. This is problem with any commands (check out,
repo-browser).
On my computer I have Delphi XE installed. On the another computer without
Delphi XE TortoiseSVN works fine. I tried to uninstall Delphi XE and
reinstall TortoiseSVN but it doesn't help.

Do you have a idea how to catch and fix the problem?

Thanks.

--
WBR, Oleg B.
Attachments
Messages per page: