Login | Register
My pages Projects Community openCollabNet

Discussions > dev > Authentification asked twice

Project highlights: :. Download .: :. Support .: :. FAQ .: :. Translations .: :. Donate .: :. Report Bug .:

tortoisesvn
Discussion topic

Back to topic list

Authentification asked twice

Author "=?iso-8859-15?Q?Fernando_P dot _N=E1jera_Cano?=" <tortoisesvn at fernandonajera dot com>
Full name "=?iso-8859-15?Q?Fernando_P dot _N=E1jera_Cano?=" <tortoisesvn at fernandonajera dot com>
Date 2006-07-01 14:39:14 PDT
Message Hi,

I have a new WinXP Pro SP2 computer with latest nightly TSVN
installed. My repo is under https, Apache and Linux. Authentication is
mandatory.

After installing TSVN for the very first time and reboot, I selected
context menu - repobrowser and wrote the https path in the first
window. Then the repobrowser window appeared, a popup window told me
that the ssl certificate was unknown.... I clicked on "Accept
permanently" and then it asked me for authentication. I inserted my
user and password - I'm sure I wrote them OK - and clicked on "Save
authentication". Repobrowser treeview was loaded and the first node
(the path) was closed. When I clicked on the plus sign, the
authentication dialog appeared again. This time, after introducing
user and password and selecting "save authentication" again, it seems
to work.

I think I have seen this issue before, but as it seems to work at the
second time, I forgot to report. TSVN FAQ does not say anything on
this (at least nothing I could find). I don't know if this is a TSVN
or SVN issue, either. SVN FAQ does not help, either.

Best regards,

Fernando Nájera

« Previous message in topic | 1 of 1 | Next message in topic »

Messages

Show all messages in topic

Authentification asked twice "=?iso-8859-15?Q?Fernando_P dot _N=E1jera_Cano?=" <tortoisesvn at fernandonajera dot com> "=?iso-8859-15?Q?Fernando_P dot _N=E1jera_Cano?=" <tortoisesvn at fernandonajera dot com> 2006-07-01 14:39:14 PDT
Messages per page: