Login | Register
My pages Projects Community openCollabNet

Discussions > users > Re: tortoisesvn ssl handshake failed 336032856 1.6.11.x 64bit, server and ssl seem correct

Project highlights: :. Download .: :. Support .: :. FAQ .: :. Translations .: :. Donate .: :. Report Bug .:

tortoisesvn
Discussion topic

Back to topic list

Re: tortoisesvn ssl handshake failed 336032856 1.6.11.x 64bit, server and ssl seem correct

Author steveking
Full name Stefan Küng
Date 2010-10-21 00:55:15 PDT
Message On 20.10.2010 00:36, gcstang wrote:
> I've recently installed Windows 7 64bit and the
> TortoiseSVN-1.6.11.2​0210-x64-svn-1.6.13 install.
>
> I get the SSL Handshake failed error when using this unless I add this
> line to my [global]:
> http-library = serf
>
> However when I add this line and try to check something out I run out
> of memory Tortoise starts using about 3.5GB and then throws a C error
> and dies.

That's a bug in the serf library:
http://code.google.c​om/p/serf/source/det​ail?r=1416

> I've checked the server running Fedora 12 the host name is set to
> svn.eonegroup.com, the ssl cert is also the set to the same so the
> certificate is correct.
>
> If I unload 1.6.11 and revert back to 1.6.10 everything works without
> the [global] section change and all is great with the world.
>
> Is there anything else I can look at ?

that's a bug in neon which prevents successful handshake. It's fixed in
the latest release, but I haven't had the time to roll out another TSVN
release with the new neon version yet.

Stefan

--
        ___
   oo // \\ "De Chelonian Mobile"
  (_,\/ \_/ \ TortoiseSVN
    \ \_/_\_/> The coolest Interface to (Sub)Version Control
    /_/ \_\ http://tortoisesvn.net

« Previous message in topic | 2 of 2 | Next message in topic »

Messages

Show all messages in topic

tortoisesvn ssl handshake failed 336032856 1.6.11.x 64bit, server and ssl seem correct gcstang <gcstang at gmail dot com> gcstang <gcstang at gmail dot com> 2010-10-19 15:36:33 PDT
     Re: tortoisesvn ssl handshake failed 336032856 1.6.11.x 64bit, server and ssl seem correct steveking Stefan Küng 2010-10-21 00:55:15 PDT
Messages per page: